Europa Conference League

Ντέμης: «Πρόκριση προπονητή αυτή που πήρε ο ΠΑΟΚ - Πόσο καλύτερη να είναι μια ομάδα που βρίσκεται στο -18 στο Βέλγιο;»

Το σχόλιό του για την πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και την κλήρωση με την Κλαμπ Μπριζ έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στους «8» του Europa Conference League, αλλά και για την κλήρωσή του με την Κλαμπ Μπριζ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, ανέφερε πως συνολικά η εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» είναι περισσότερο του προπονητή, αφού στάθηκε στην πνευματική προετοιμασία του Ραζβάν Λουτσέσκου. Παράλληλα, υπογράμμισε πως οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, με ωραίους συνδυασμούς και τα έκαναν όλα άψογα στο πρώτο ημίχρονο.

Αναφέρθηκε στο 15λεπτο του δευτέρου μέρους που φάνηκε η κούραση στον ΠΑΟΚ, ενώ για την απόκρουση του Κοτάρσκι, είπε πως για να προχωρήσεις στην Ευρώπη θες μια κρίσιμη επέμβαση από τον τερματοφύλακα σου.

Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ, ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως είναι μια καλή κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, λέγοντας όμως ότι δεν πρέπει να υποτιμηθεί, ενώ επισήμανε πως κάτι δείχνει που οι Βέλγοι είναι στο -18 από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημά τους.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x